Je manželské poradenstvo pre mňa?

„Pokoj nie je nedostatkom konfliktu, ale schopnosť konflikty riešiť.”
(Dan Millman)

Vzťahový koučing alebo poradenstvo dokáže poskytnúť často malé, ale veľmi účinné nástroje, ktorými nielenže vyriešite existujúce konflikty, ktoré strpčujú váš spoločný život, ale takisto sa im naučíte predchádzať. 
Je pre vás...

... ak máte pocit, že by ste urobili všetko pre seba, svojho partnera a svoje deti, aby ste zachránil svoj vzťah so svojím partnerom, ale sám od seba nedokážete vyriešiť všetky tie opakujúce sa problémy.

... ak rodinné programy sa pomaly vytrácajú, rozhovory sa stávajú výnimkou, napätie sa stále stupňuje.

... ak máte pocit, že so svojim partnerom, rodinnými príslušníkmi (v malých i veľkých rodinách), priateľmi, susedmi či spolupracovníkmi ste sa postupne odcudzili kvôli rýchlemu tempu života alebo z iných dôvodov, sotva sa spolu rozprávate alebo už radšej vyhľadávate spoločnosť iných.

... ak sa dá na všetkom pohádať, ak za všetkým vidíte to najhoršie, ak sú na dennom poriadku hádky o domácich prácach, o čase strávenom v práci, o kolegoch, o známkach detí, o trávení voľného času, či o čase s vašimi priateľmi.

Ak sa pri večeri vyleje polievka a vaša rodina sa nad tým pobaví, flexibilne to vyriešite, tak u vás nie je veľký problém. Ak by však z toho vznikol veľký spor, hádka, vzájomné obviňovanie sa a vyťahovanie príbehov a krívd z minulosti, čo najskôr vyhľadajte vzťahové/manželské poradenstvo. Urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som vám pomohla znovu naštartovať práve tie aspekty vášho vzťahu, kde ste sa zasekli!

Detaily a ceny nájdete na www.drkopas.com. Ak máte akékoľvek otázky, kliknite prosím na ponuku "Kontaktujte ma", zanechajte odkaz alebo mi zavolajte!
Porozprávajme sa a vyriešme to!